Jdi na obsah Jdi na menu
 


Josef Houda - Bibliografie

HOUDA J. (1958): Třemdava bílá v západní části Džbánu. – Ochrana přírody, Praha, 13:77.

HOUDA J. (1958): Levouské stanoviště bledule jarní. – Ochrana přírody, Praha, 13:195.

HOUDA J. (1958): Šíření kýchavice černé na východním úpatí Džbánu. – Ochrana přírody, Praha, 13:266.

HOUDA J. (1959): Dvě nová naleziště medvědice léčivé. –  chrana přírody, Praha, 14:119.

HOUDA J. (1959): Dvě lokality hořečku německého na Džbánu. – Ochrana přírody, Praha, 14:184.

HOUDA J. (1959): Poslední břehule obecná v pískovně u Loun. – Ochrana přírody, Praha, 14:55.

HOUDA J. (1960): Další fasciace rostlin. – Živa, Praha, 8:99.

HOUDA J. (1960): Jedli jste již kinkul?. – Živa, Praha, 8:233.

HOUDA J. (1961): Sambucus ebulus L. na Džbánu. – Preslia, Praha, 33:80. HOUDA J. (1961): O fasciacích. – Živa, Praha, 9:50.

HOUDA J. (1962): Milská stráň – bohatá lokalita astry chlumní. – Ochrana přírody, Praha, 17:103.

HOUDA J. (1962): O hruštičkách. – Živa, Praha, 10:209.

HOUDA J. (1962): Sluncovka kalifornská. – Živa, Praha, 10:53.

HOUDA J. (1962): Borovice s velkými šiškami. – Živa, Praha, 10:136.

HOUDA J. (1963): Albíni kvetoucích rostlin. – Živa, Praha, 11:15.

HOUDA J. (1963): Zajímavá a vzácná borovice v Mělcích. – Kulturní měsíčník, Louny, 4:11–12.

HOUDA J. (1963): Zajímavé stromy a keře v Lounech. – Kulturní měsíčník, Louny, 6:9–10.

HOUDA J. (1963): Staré a památné stromy Lounska. – Kulturní měsíčník, Louny, 10:11.

HOUDA J. (1963): Staré a památné stromy Lounska. – Kulturní měsíčník, Louny, 11:9.

HOUDA J. (1963): Staré a památné stromy Lounska. – Kulturní měsíčník, Louny, 12:12.

HOUDA J. (1963): Cizopasná houba hlíva jilmová (Pleurotus ulmarius/ Bull. ex. Fr./ Quel.). – Živa, Praha, 11:192.

HOUDA J. (1963): Chraňte naše raky. – Kulturní měsíčník, Louny, 5:9–10.

HOUDA J. (1963): Špačkové a třešně. – Ochrana přírody, Praha, 18:85–86.

HOUDA J. (1963): Ochranářský kroužek na ZDŠ v Cítolibech. – Ochrana přírody, Praha, 18:11.

HOUDA J. (1964): Dnešní lokality a stav kýchavice černé  (Veratrum nigrum L.) na Džbánu. – Ochrana přírody, Praha, 19:143–145.

HOUDA J. (1964): Neplodnost plevelů způsobená roztoči. – Živa, Praha, 12:62.

HOUDA J. (1964): Stoletá moruše černá (Morus nigra L.) v Rané u Loun. – Živa, Praha, 12:91–92.